Kanavaranta 1 Helsinki Design Weekin päänäyttämö

2.9.2022

Newsecin manageroima toimistorakennus osoitteessa Kanavaranta 1 avautuu yleisölle Helsinki Design Week -festivaalin yhteydessä 1.–11.9.2022. Design Weekin päätapahtumapaikka vaihtuu vuosittain, ja tänä vuonna muotoilun keskipisteenä toimii 10 päivän ajan Aallon suunnittelema ikoninen ’Sokeripala’. Vuoden pääteemana on ‘We are open’. 

Rakennuksen ylimmät kerrokset pyhitetään kohtaamisille sekä ideoiden ja ajatusten vaihdolle. Ylimpään kerrokseen on kutsuttu helsinkiläisravintola Kuurna ja luvassa on herkullisia illanviettoja tunnelmallisissa kabineteissa, kaupungin parhaalla näköalalla. Huom. tarkista saatavuus HDW:n verkkosivuilta.  

Yleisö pääsee tutustumaan Kanavaranta 1:een opastetuilla kierroksilla, joihin ilmoittaudutaan etukäteen.  

Ylimmän kerroksen Pop Up -ravintolan yhteyteen avataan Artek-winebar, jossa järjestetään sarja muotoilu- ja arkkitehtuurikeskustelu Weekly Talkseja. Viinibaariin ei oteta varauksia. 

Katso lisätiedot näistä ja koko festivaaliohjelma: Helsinki Design Weekin verkkosivuilta 

Toimitilavuokraus 

Osa rakennuksesta on muutostöiden alla, kun tiloja valmistellaan ensimmäistä vuokralaista, asianajotoimisto DLA Piperia, varten. Muihin tiloihin voit tutustua ennakkoon varattavilla opastetuilla kierroksilla. 

Jos olet kiinnostunut toimitilojen vuokraamisesta omalle yrityksellesi, voit kääntyä tiloja hallinnoivan ja vuokrauksista vastaavan Newsecin asiantuntijoiden puoleen. 

Kanavaranta 1 on avoinna festivaalin ajan klo 16.00–22.00. Lämpimästi tervetuloa osaksi Aallon historiaa ja upeaa Helsinki Design Week 2022 -tapahtumaa! 

Lisätietoja