Great Place to Work – Newsec jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

27.4.2023

Newsec on ollut Great Place to Work -mittareiden mukaan Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa jo yli 15 vuoden ajan ja jälleen kerran meidät palkittiin tällä hienolla tunnustuksella – vuonna 2023 Newsec on Suomen 3. paras työpaikka.

Henkilöstötyytyväisyys on yksi Newsecin avainmittareista ja henkilöstökokemuksen erinomainen taso johtamisemme keskeisemmistä tavoitteista. Jotta yritys voi menestyä, tarvitaan yhdistelmä osaavaa johtoa, huippuammattilaisista koostuvaa henkilöstöä ja visioita, joilla olemme askeleen kilpailijoitamme edellä.

”Arvopohjainen kulttuurimme ja ainutlaatuisen työntekijäkokemuksen vaaliminen sekä jatkuva kehittäminen on yksi johtamisen keskeisemmistä tavoitteista. GPTW-tutkimus tarjoaa meille tärkeää tietoa ja dataa toimintamme kehittämiseksi, ja olemme tietenkin äärimmäisen iloisia ja ylpeitä myös sijoituksestamme Suomen Parhaiden työpaikkojen joukossa. Tästä voin kiittää meidän mahtavia esihenkilöitä ja kaikkia lähes 700 Suomen newsecläistä”, toteaa Anna-Liisa Sarasoja, Managing Director, Newsec Property Asset Management in Finland.

Managing Director, Newsec Advisory in Finland, Mikko Tenhola puolestaan korostaa, että korkea henkilöstötyytyväisyys on avain myös erinomaiseen asiakaspalveluun. ”Vaikka markkinatilanne on hetkellisesti haastava, henkilöstöön tulee panostaa vaikeinakin aikoina ja GPTW-tulos osoittaa, että olemme siinä onnistuneet. On kunnia-asia, että olemme yksi Suomen parhaita työpaikkoja ja että meillä on huippuammattilaisia töissä”, sanoo Tenhola.

Eeva Paavilainen, Head of Human Resources, Newsec in Finland, kiteyttää hyvin tunnelmat tämänvuotisen saavutuksen äärellä: ”Meille Great Place to Work -tunnustus merkitsee paljon, ja tekee näkyväksi työmme hyvän henkilöstökokemuksen eteen. Se kuvastaa yrityskulttuuriamme, joka haastavasta ajanjaksosta huolimatta jaksaa kannatella ja kannustaa kehittämään yhteisöämme ja palveluitamme asiakkaillemme.”

GPTW-tuloksia:

  • Kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti sukupuolesta riippumatta: 95 %
  • Täällä voin olla oma itseni: 94 %
  • Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka: 90 %

 Lisätietoja:

Anna-Liisa Sarasoja
Managing Director, Newsec Property Asset Management in Finland
+358 40 193 1083
anna-liisa.sarasoja@newsec.fi

Mikko Tenhola
Managing Director, Partner, Newsec Advisory in Finland
+358 40 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi

Eeva Paavilainen
Head of Human Resources, Newsec in Finland
+358 40 651 6372
eeva.paavilainen@newsec.fi