Historiallinen monitoimikiinteistö Klondyke vaihtoi omistajaa

4.4.2022

Niam Oy:n hallinnoima Nordic Tower East Holding Oy -rahasto ja yksityisten kiinteistösijoittajien ryhmittymä allekirjoittivat 1.4.2022 osakekaupan Keravan Saviolla sijaitsevasta historiallisesta Klondykesta.

Klondyke on alun perin toiminut tiili- sekä kumitehtaana ja on vuosien saatossa kehittynyt ainutlaatuiseksi usean eri toiminnon kokonaisuudeksi. Klondykessa on vuokrattavaa alaa n. 30.000 m2 mm. toimisto-, liike-, urheilu-, varasto- sekä ravintolakäyttöön (www.klondyketalo.fi).

Newsec toimi myyjän kaupallisena neuvonantajana.

”Klondyke on ollut yksi kiinteistösalkkumme tuottojen takaajista jo useiden vuosien ajan. Nyt kun kohteiden määrä salkussa on merkittävästi vähentynyt, oli lopulta aika luopua myös Klondykesta. Kiinteistön ostajilla on selkeä halu ja suunnitelma kehittää Klondykeä niin, että se tarjoaa jatkossa vuokralaisille entistä parempia toimitiloja ja palveluita sekä siinä ohessa edelleen myös riittävän tuoton sijoitetulle pääomalle. Uskon vahvasti, että Klondyken menestystarina saa arvoisensa jatko-osan uuden omistajaryhmän käsissä.”
Markku Strömberg, Johtaja, Portfolio Management

”Newsec onnittelee kaupan osapuolia ja kiittää myyjää luottamuksesta. Tiimillämme on runsaasti kokemusta juuri tämäntyyppisten historiallisten kehityskohteiden myyntiprosesseista, kohteena Klondyke on näiden joukossa varmasti yksi mielenkiintoisimmista ja puhuttelevimmista.”
Tutta Mäkinen, Team Lead Officer, Partner

 

Lisätiedot:
Tutta Mäkinen, Team Lead Officer, Partner, Newsec Advisory
tutta.makinen@newsec.fi
puh. 050 516 0838