Suomen Newsecin johtoryhmässä uusia nimityksiä

Newsec Property Asset Management Finlandin johtoryhmä täydentyy kahdella uudella jäsenellä 14.8.2023 alkaen. 

Maria Hämäläinen aloittaa Head of HR -tehtävässä 14.8.2023 ja ottaa samalla vetovastuun Suomen Newsecin Human Resources -organisaatiosta. Marialla on pitkä kokemus HR-toimintojen johtamisesta mm. Knowitilta, Lexialta, Microsoftilta ja Nokialta.  

Toisena uutena jäsenenä aloittaa Mari Karttunen, joka on toiminut Suomen Newsecin Head of Legal -tehtävässä 20.3.2023 alkaen, ja vastaa Suomen yhtiöiden in-house juristin tehtävistä. Ennen Newseciä Mari on toiminut pitkään vastaavissa rooleissa mm. Digitalla, Microsoftilla ja Nokialla.  

Karttunen on osoittanut olevansa korvaamaton liiketoiminnan tuki sopimus- ja laki- ja riskienhallintaosaamisellaan, ja siten luonnollinen nimitys osaksi Newsecin johtoryhmää.  

”On hienoa olla mukana kehittämässä Newsecin liiketoimintaa yhdessä newsecläisten, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Yhteistyö on jo lähtenyt hienosti käyntiin ja koen, että uusi roolini antaa entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää osaamistani ja kokemustani strategisten tavoitteidemme edistämisessä”, Karttunen kommentoi.  

Hämäläisen rekrytoinnilla Newsec vahvistaa entisestään henkilöstöjohtamisen osaamistaan ja strategian mukaista ainutlaatuista työntekijäkokemusta.  

”Odotan innolla, että pääsen pian aloittamaan työt. Eniten odotan, että pääsen tapaamaan newsecläisiä ja oppimaan heidän työarjestaan ja saamaan ymmärryksen siitä, miten voimme yhdessä lähteä kehittämään jo ennestään hyvää kulttuuria”, sanoo Hämäläinen. 

”On mahtavaa aloittaa syksy näiden uusien nimitysten myötä ja pääsemme vauhdilla toteuttamaan visiotamme ja strategiaamme entistä parempien ja laadukkaampien kiinteistöjohtamispalveluiden toteuttajana yhdessä uuden johtoryhmän kanssa”, toteaa toimitusjohtaja Anna-Liisa Sarasoja. 

Lisätietoja 

Anna-Liisa Sarasoja 
Managing Director, Newsec Property Asset Management in Finland 
anna-liisa.sarasoja@newsec.fi 
+358 40 193 1083