Newsec ja Fujitsu vahvistavat yhteistyötään

Newsec on toiminut jo vuosien ajan Fujitsun kumppanina toimitila- ja työympäristöasioissa. Nyt Fujitsu ja Newsec vahvistavat ja syventävät kumppanuuttaan entuudestaan Pohjoismaissa ja Baltiassa solmimalla pitkäaikaisen kumppanuuden kiinteistöalan neuvonta- ja välityspalveluista.

Fujitsu on valinnut Newsecin luotetuksi kumppanikseen Pohjoismaiden ja Baltian alueella kiinteistö- ja toimistotilaneuvontapalveluissa. Newsec valittiin, koska Fujitsu halusi parhaan palvelun ja osaamisen omaavan kumppanin haastamaan ja viemään yritystä eteenpäin omalla osaamisellaan.

Luottamus Newseciin on syntynyt vuosien mittaan tehtyjen erittäin onnistuneiden projektien kautta, jotka pitävät sisällään mm. Suomen pääkonttorin uudelleenneuvottelun Valimo Parkiin Helsinkiin sekä uuden pääkonttorin tilahaun ja sopimusneuvottelut Tallinnan Alma-toimistotaloon. Lisäksi Newsec on vastannut jo pitkään yrityksen vuokraportfolion hallinnasta Ruotsissa.

Digitalisaatio on yksi Newsecin painopisteistä, ja Fujitsu uskoo, että Newsecin vahvat panostukset digitalisaatioon ja älykkäisiin raportointiratkaisuihin hyödyttävät myös Fujitsua ja tukevat johtamista.

”Yksi avainominaisuuksista, joita Newsec on jatkuvasti osoittanut Fujitsua kohtaan, on luottamus sekä yksittäisten projektien että laajemman salkun hallinnan tasolla. Odotamme innolla yhteistyömme laajentamista koko toiminta-alueelle, kun työympäristöt jatkavat muuttumistaan", sanoo Olly Dickinson, Head of Property and Workplace Standards, Fujitsu.

Newsec nauttii Fujitsun luottamuksesta ja uskoo vahvaan kumppanuuteen, sillä molemmilla yrityksillä on vahva halu kehittää, innovoida ja haastaa olemassa olevaa ja ennen kaikkea pitää suoritustason rima korkealla.

”Olemme erittäin innoissamme ja ylpeitä kumppanuudesta Fujitsun kanssa. Nordic & Baltic -mandaatti osoittaa, että olemme tehneet oikeita asioita ansaitaksemme luottamuksen ja haluamme pitää tason korkealla myös tulevaisuudessa. On erittäin mielenkiintoista kohdata tulevina vuosina Covidin jälkeinen työelämä ja sen muutokset Fujitsun kanssa. Heidän pyrkimyksensä ja tavoitteensa kohti kestävää kehitystä ja korkeaa työntekijäkokemusta ovat samat, kuin meillä Newsecillä. Tästä on varmasti hyötyä meille molemmille, jotta voimme oppia ja jakaa parhaita käytäntöjä toisillemme”, sanoo Ville Inkeri, Head of Corporate Real Estate, Newsec.

 

Lisätietoja antaa
Ville Inkeri
Head of Corporate Real Estate
ville.inkeri@newsec.fi
+358407495021