Newsec ja NREP vahvistavat yhteistyötä

Newsec valittiin kiinteistösijoitusyhtiö NREPin omistaman kauppakeskus Columbuksen kaupalliseksi manageriksi 1.3.2022 alkaen. Kauppakeskus Columbus on 21 100 m² kokoinen vilkas kauppakeskus Helsingin Vuosaaressa. Se on alueensa vahva toimija, jossa mitataan lähes 6 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa. Päävuokralaisia ovat K-Supermarket, S-market, Lidl, Jysk ja Tokmanni.

NREP on 30.11.2022 ostanut Kauniaisista Kauppakeskus Granin, jossa sekä kaupallinen että tekninen manageeraus siirtyvät Newsecille kaupan yhteydessä. Grani on lähipalvelukeskus, jonka ankkurivuokralaisina toimivat K-Supermarket, S-Market, Alko ja Apteekki.

”Columbus ja Grani ovat erinomaiset lisät meidän, lähialueita palveleviin, kauppakeskuksiimme. Kauppakeskuksien vakiintuneet kävijävirrat ja niiden merkitys alueiden lähipalveluiden tarjoajana luovat hyvän pohjan keskuksien pitkäjänteiselle kehittämiselle. Jatkamme mielellämme erittäin toimivaa yhteistyötä Newsecin kanssa varmistaaksemme kauppakeskuksiemme kehittymisen ja kaupallisen menestyksen”, kertoo Elena Öhman NREPiltä.

Columbuksen ja Granin lisäksi Newsec on toiminut jo vuodesta 2019 NREPin ostamien kauppakeskus Arabian ja Duon kaupallisena managerina.

”Olemme saaneet työskennellä NREPin kanssa mielenkiintoisten kauppakeskusprojektien parissa, uudistaneet kauppakeskusten brändejä ja parantaneet houkuttelevuutta. Kiitollisin mielin jatkamme työtä kauppakeskus Columbuksen ja Granin kanssa”, lisää Jenna Vehka-aho Newseciltä.

Vehka-aho toimii kaikkien neljän keskuksen kauppakeskuspäällikkönä.

Lisätietoja:

Jussi Kivitie
Director, Shopping Center Management
Newsec Property Asset Management Finland
+358 50 420 1146
jussi.kivitie@newsec.fi 

Elena Öhman
Asset Manager
NREP
+358 40 839 6568
eloh@nrep.com