Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä

Helsingin Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Ensimmäinen muutto ydinkeskustassa osoitteeseen Mikonkatu 7 tehtiin tammikuussa 2023, kun Newsec otti käyttöönsä niin sanotun keskusta-HUB-tilan. Toimistoista suurempi, Sydäntila, tulee sijaitsemaan Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 3. Muutto Ruoholahden Roihuun toteutetaan touko-kesäkuussa 2023. Jatkossa Newsec palvelee yritysasiakkaita joustavasti kahdessa osoitteessa.

Muuttojen taustalla on uuden hybridityömallin tuomat tarpeet tulevaisuuden toimistolle ja se, että nykyiset tilat Postitalossa olivat viidentoista vuoden jälkeen jäämässä pieneksi voimakkaassa kasvussa olevalle Newsecille.

Tilasuunnittelu ja työympäristökonsepti omasta talosta

Newsecin oma Concept & Design -tiimi on vastannut toimistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja työympäristökonsepti on luotu yhdessä henkilöstön kanssa aina tilavalinnoista toimistojen toiminnallisiin tarpeisiin. Vuonna 2022 uudistettu brändi ja ilme näkyvät mm. materiaalivalinnoissa, kalusteissa, grafiikassa ja valaistuksessa.

Uudet tilat ovat joustavat ja niissä on huomioitu niin hybridityön luonne kuin mahdollisuudet yhdessä tekemiseen sekä vaatimukset tulevaisuuden toimistolta ja teknologialta. Toimistojen sydäminä toimivat Newsec Lounge -tilat, olohuonemaiset työkahvilat, jotka kokoavat työntekijät yhteen sekä joustavat myös tapahtumiin.

Kahden toimiston malli tukee Newsecin liiketoimintojen erilaisia tarpeita ja tukee monipaikkaista työnteon mallia, jossa niin työtila kuin toimistokin valitaan työtehtävän tarpeiden mukaan.

Vastuullisuus tärkeä arvo uusissa Newsecin tiloissa

Materiaalivalinnoissa on kiinnitetty huomioita vastuullisuuteen joko materiaalin hiilijalanjäljen kannalta tai käytön ja ylläpidon näkökulmasta suunnitellen kestävää ja helposti ylläpidettävää.

Toimistoissa on huomioitu mahdollisuuksien mukaan olemassa olevien kalusteiden hyödyntäminen tilasuunnittelussa ja ylimääräisten kierrättäminen. Hyvinvointiin ja palautumiseen on panostettu vahvasti. Henkilöstöllä on käytössään Ruoholahden hyvinvointitilat, josta löytyvät mahdollisuudet mm. uintiin, kuntosaliharjoitteluun, joogaan ja muihin sisälajeihin.

Toimistojen sijainnit mahdollistavat myös vastuulliset valinnat liikkumistavoissa julkisilla kulkuvälineillä ja hyvien pyörätieverkostojen äärellä. 

Lisätietoja

Mikko Tenhola
Head of Advisory in Finland, Partner
+358 40 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi

Anna-Liisa Sarasoja
Managing Director
Property Asset Management in Finland
+358 40 193 1083
anna-liisa.sarasoja@newsec.fi