Newsec on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka

27.10.2022

Newsec on jälleen Great Place to Work -sertifioitu yritys. Henkilöstölle lokakuun 2022 alussa toteutetun Trust Index -kyselyn mukaan 90 % vastaajista, vastausprosentti 83 %, on sitä mieltä, että Newsec on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on GPTW:n mukaan noin 38 %.  

Newsecin tulos kuvastaa yrityksen arvojohdettua kulttuuria, viestii luottamuksellisesta ilmapiiristä ja sitoutumisesta hyvän työpaikan rakentamiseen. 

“Tämän faktan ympärille kannattaa jokaisen meistä pysähtyä, ja antaa itselleen iso kiitos siitä, että on mukana luomassa työyhteisömme henkeä. Yhteisöllisyys luodaan yhteisillä teoilla, johon tarvitaan meidän jokaisen panosta”, kuvailee Eeva Paavilainen, Head of Human Resources. 
 
Trust Index -kysely on yksi väline työilmapiirin ja -hyvinvoinnin kehittämisessä, ja se perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin. Sen tuloksena saatu sertifiointi kertoo niin työntekijöillemme kuin organisaation ulkopuolisille, että olemme kiinnostuneita työntekijäkokemuksesta ja haluamme kehittää yrityskulttuuriamme tässä muuttuvassa maailmassa.  

“Tärkein arvoistamme on Passion for Colleagues and Clients. Tämä kertoo tavastamme kohdata niin toisemme kuin asiakkaamme. Positiivinen ja arvostava yrityskulttuurimme auttaa henkilöstöämme viihtymään ja luo samalla menestymisen edellytyksiä koko organisaatiolle jatkossakin”, Paavilainen jatkaa. 
 
Lisätietoja: 

Eeva Paavilainen 
Head of Human Resources 
Newsec 
+358 40 651 6372 
eeva.paavilainen@newsec.fi