Newsec rekrytoinut henkilöstöjohtajan

21.6.2022

Newsec on rekrytoinut Tomas Lindénin konsernitason henkilöstöjohtajaksi. Lindénillä on laaja kansainvälinen kokemus, viimeisimpänä H&M Groupista, jossa hän toimi rooleissa transformation lead and global head of HR. Aiemmin hän on työskennellyt erilaisissa HR-, muutos- ja strategiatehtävissä EQT:ssä, Whirlpool Corporationissa ja Boston Consulting Groupissa.

"Olemme iloisia, että Tomas on päättänyt liittyä Newseciin. Tavoitteenamme on muuttaa kiinteistöalaa. Tomasin vankka asiantuntemus ja aikaisempi kokemus tekevät hänestä tärkeän osan palapeliä, jolla johdetaan kehittämistä, pidetään alan parhaat osaajat ja houkutellaan uusia eri alojen ammattilaisia”, sanoo Newsecin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Newsec on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja yhtiö käynnisti tehostetun eurooppalaisen kasvustrategian vuoden 2021 lopussa. Yli 2 400 työntekijän Newsec on Pohjoismaiden ja Baltian suurin toimija neljällä liiketoiminta-alueellaan Property Asset Management, Advisory, Investment Management ja Energy Transition.

”Newsec on jo onnistunut rakentamaan ainutlaatuisen ja johtavan aseman. Odotan innolla pääseväni osaksi tätä menestyvää tiimiä, jolla on jännittävä strategia ja selkeä suunnitelma edistää kestävämpää ja ilmastoälykkäämpää tulevaisuutta kiinteistöalalla. Tietenkin työntekijämme ovat ratkaiseva tekijä, jotta voimme menestyä tässä", sanoo Tomas Lindén.

Tomas Lindén aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2022.