Newsec toimi Stiftelsen Blomsterfondenin neuvonantajana Pohjolankadun kiinteistökaupassa

Folkhälsan ja Stiftelsen Blomsterfonden ovat tehneet kaupan Helsingin Pohjolankadulla sijaitsevasta kiinteistöstä, jossa Folkhälsan on toiminut kymmenen vuoden ajan vuokralaisena ja palveluntarjoajana. Newsec toimi myyjän neuvonantajana. Liiketoiminta jatkuu entiseen tapaan asumiseen, palveluihin ja vanhustenhoitoon keskittyen, mutta nyt Folkhälsan on sekä omistajana että palveluntarjoajana. Omistajanvaihdoksen yhteydessä nimi muuttuu Folkhälsan Kottbyksi.

Newsec toimi Stiftelsen Blomsterfonden i Helsingfors sr (myöh. Säätiö) neuvonantajana, ja laati tarvittavat selvitykset, joiden avulla luotiin strategia kiinteistöomaisuuden tuottavuuden parantamiseen. Lähtökohtana oli löytää Säätiölle taloudellisesti ja Säätiön tehtävän kannalta hyviä vaihtoehtoja. Newsec auttoi strategian toteuttamisessa ja täytäntöönpanossa. Lopputuloksena toteutettiin kauppa Käpylässä sijaitsevasta hoivakotikohteesta markkinaehtoiseen hintaan sen nykyvuokralaiselle.

”Yhteistyömme Newsecin kanssa on sujunut mutkattomasti. Olemme saaneet hyvää tukea ja osaamista Newseciltä, mutta samalla meillä on ollut riittävää liikkumavaraa tekemisessä, että asiat ja päätökset on voitu toteuttaa arvojemme ja Säätiön hengen mukaisesti”, sanoo Säätiön toimitusjohtaja Anna Talasmäki.

”Projekti osoitti jälleen kerran Newsecin osaamisen ja resurssit toteuttaa toimeksianto laajalla näkökulmalla hyödyntäen arviointi-, kiinteistökehitys-, vuokraus- ja myyntiosaamistamme asiakkaan tarpeita kuunnellen. Oli ilo työskennellä toimeksiantajan kanssa, joka on hyvin määrätietoinen, mutta myös joustava”, toteaa Kalle Jaskara, Director, Partner, MRICS, Commercial Brokerage, Newsec.

Nyt tehdyllä kiinteistökaupalla Säätiö varmistaa jatkuvan olemassaolonsa voittoa tavoittelemattomana tukipalvelujen tarjoajana.

Lisätietoja antaa

Kalle Jaskara
Director, Partner, MRICS, Commercial Brokerage
Newsec
+358 50 324 0404
kalle.jaskara@newsec.fi