Newsecin ja eQ:n yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä

Newsec on tuottanut manageerauspalveluja eQ:n erikoissijoitusrahastoille jo viiden vuoden ajan. Tänä aikana sekä hoidettava kiinteistöomaisuus että Newsecin tiimi on kasvanut huimasti. Hyvä yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa, sillä eQ:n kiinteistörahastot ja Newsec ovat allekirjoittaneet helmikuussa uuden kokonaisvaltaisemman sopimuksen kiinteistöjohtamisen palveluista.

Newsecin manageerauksessa oleva kohdekanta kattaa noin 200 toimitilakohdetta painottuen pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle, joiden yhteispinta-ala on noin 1,2 miljoonaa neliötä. Lisäksi Newsec vastaa eQ:n Oivat Kaupunkikodit -asuntorahastojen manageerauksesta, joka käsittää nykyisellään yli 2200 valmista tai valmistuvaa asuntoa. Kohteiden monipuolinen palvelukokonaisuus sisältää muun muassa teknisen manageerauksen, talous-, vuokra- ja yhtiöhallinnon, ESG- ja energiahallintapalvelut, Community Manager -palvelut sekä vuokraus- ja projektinjohtopalveluja. 

eQ:n kiinteistörahastojen kohteita hoidetaan yhteistyössä usean kumppanin kesken yhteisen tavoitteen eteen. Pelkästään Newsecin osalta palveluita tuotetaan lähes 70 ammattilaisen voimin. Kaikki toimivat tiiviissä yhteistyössä vuokralaisten tyytyväisyyden sekä kiinteistöjen viihtyvyyden takaamiseksi. 

Newsec_eQ_590x.jpg

Uusi sopimus ja yhteistyömalli kulminoitui yhteiseen kehittämispäivään helmikuussa, jossa newsecläiset, eQ:n kiinteistösijoitustiimi ja muita eQ:n kiinteistörahastojen manageerauksen kumppaneita kokoontui yhteen keskustelemaan, tutustumaan ja kirkastamaan omaa osuuttaan yhteisessä tekemisessä.​

Lisätietoja

Anna-Liisa Sarasoja
Managing Director, Newsec Property Asset Management in Finland
anna-liisa.sarasoja@newsec.fi
+358 40 193 1083