Kauppakeskus Willan manageeraus Newsecille

Newsec on valittu Hyvinkäällä sijaitsevan kauppakeskus Willan kaupalliseksi manageriksi ja Willan kaupallisesta johtamisesta sekä vuokrauksesta vastaavaksi kauppakeskuspäälliköksi on nimitetty Miia Aro. Miia oli mukana Willan avauksessa ja ensimmäisinä vuosina 2012–2014 markkinointipäällikkönä.

“Olen erittäin innoissani palatessani takaisin Willaan uudessa roolissa. Kauppakeskus on minulle tuttu ja on hienoa huomata, kuinka moni vuokralainen toimii Willassa edelleen, toki paljon uusiakin brändejä on avannut ovensa keskuksessa. Kauppakeskus on kehittynyt voimakkaasti ja menestyy loistavasti. Tästä on hyvä lähteä kehittämään Willan tarinaa entistä paremmaksi”, sanoo Aro.

Noin 100 liikkeen ja palvelun kauppakeskus Willassa asioi vuosittain lähes 8 miljoonaa asiakasta. Willa on moderni muodin ja erikoiskaupan keskus, jota täydentää runsas ravintolamaailma. Sata liikettä ja palvelua takaavat asiakkaille monipuolisen valikoiman hypermarketeista muihin arjen palveluihin. Päävuokralaisia mm. K-Citymarket, Halonen, H&M, Clas Ohlson ja Stadium.

Kauppakeskus Willa muodostuu kolmesta eri kiinteistöstä, joiden omistajat ovat Erikoissijoitusrahasto Mandatum AM Suomi Kiinteistöt ll, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma ja HOK-Elanto.

“Omistajina olemme aktiivisesti mukana kauppakeskusten operatiivisen toiminnan ohjauksessa sekä valitsemassa kauppakeskuksen tiimiä, sillä kauppakeskusjohtamisessa juuri ihmiset ovat kaiken keskiössä. Olemme todella iloisia saadessamme Miia Aron kaltaisen kokeneen ammattilaisen Willan kauppakeskuspäälliköksi. Myös Newsec oli luonteva valinta Willan kaupalliseksi manageriksi, sillä he toimivat myös kohteessamme Vaasan kauppakeskus Espenissä kauppakeskusmanagerina, joten uskon, että saamme näin hyvää yhteistyötä keskusten välille”, toteaa Mandatum Asset Managementin kaupallinen johtaja Tea Siivola.

Lisätietoja antaa:

Miia Aro
kauppakeskuspäällikkö
Newsec
+358 45 694 9914
miia.aro@newsec.fi