Tutustu kohdennettuihin kiinteistömarkkinakatsauksiimme

Mikä on asuinrakennusoikeuden hinta Turun eri osamarkkinoilla? Mikä on Keilaniemessä toimistotilojen bruttomarkkinavuokrataso? Kuinka paljon vapaata toimistotilaa on Aviapoliksessa, entä logistiikkatilaa Vuosaaressa? Millaisia toimistohankkeita on tällä hetkellä käynnissä Kalasatamassa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset Newsecin tarkemmista markkinakatsauksista.

Asuntomarkkinakatsaukset tarjoavat kattavan läpileikkauksen Suomen 38 pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella sijaitseville osamarkkinoille. Kolme kertaa vuodessa päivittyvät raportit sisältävät samassa paketissa tarkkaa tietoa kunkin osamarkkinan vuokratasoista, rakennusoikeuden hintatasoista, sijoittajien tuottovaatimustasoista ja asuinhuoneistojen kauppahintatasoista.

Pääkaupunkiseudun toimistokatsaus sisältää 27 osamarkkinaa, ja sitä päivitetään kuukauden välein. Etelä-Suomen logistiikkakohteiden katsauksessa on yhdeksän osamarkkinaa, ja se päivittyy kvartaaleittain. Katsauksissa käsitellään niin alueen tilakantaa, bruttovuokratasoa, tuottovaatimustasoa, vajaakäyttöasteita kuin tehtyjä kauppoja sekä suunnitteilla tai käynnissä olevia rakennushankkeitakin. Raportit ovat englanninkielisiä.

 


Ota nyt hyöty irti Newsecin tarkasta markkinadatasta ja tutustu kiinteistömarkkinakatsauksiin!

Vastaamme kysymyksiin ja kerromme mielellämme lisää: markkinakatsaukset@newsec.fi. Voit myös tutustua markkinakatsauksiin ja tehdä tilauksen suoraan verkkokaupastamme.

Ota yhteyttä

Tietosuoja

Tutustu katsauksiin

Ota yhteyttä

Heikki Kangas Head of Valuation, Newsec Advisory in Finland, AKA, Partner +358 50 320 9136
Olli Vuorinen Associate, Newsec Advisory +358 44 061 0656
Laura Vaskonen Sales and Administration Manager, Newsec Advisory +358 50 5143233